Orchestra

CASE : Website til Marketing- og Mediebureau med CMS Integration

Vi er glade for at præsentere vores samarbejde med Orchestra, et af Danmarks mest fremtrædende marketing- og mediebureauer, hvor vi har udviklet deres nye website baseret på et skarpt designoplæg. Vores løsning integrerer et robust CMS-system, der giver bureauet fuld kontrol over drift og vedligeholdelse af deres online tilstedeværelse.

Det nye website er skabt med fokus på både æstetik og funktionalitet, hvilket sikrer en engagerende brugeroplevelse og optimal præsentation af deres serviceportefølje. Ved at implementere verdens mest brugte CMS-system WordPress, har vi givet kunden mulighed for nemt at opdatere indhold, administrere kampagner og analysere webtrafik uden behov for dyb teknisk ekspertise.

Dette projekt er et eksempel på vores evne til at transformere designvisioner til en effektiv digital platform, der understøtter kundens strategiske mål. Ved at tilbyde en skræddersyet løsning, der kombinerer æstetik med brugervenlighed, har vi bidraget til at styrke bureauets brand og tiltrække nye klienter inden for det konkurrenceprægede marketing- og medieunivers.

Se websit her: orchestra.dk